Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis

Doing Goods Incense Cones Giftset Cinnamon

Productomschrijving
Ontdek de warmte en uitnodigende geur van onze Wierookkegels Geschenkset Kaneel. Deze prachtige set bevat een mooi vervaardigde wierookkegelhouder gemaakt van gerecycled messing in de vorm van twee handen die een kom voorzichtig vasthouden, samen met 20 kaneelgeurende wierookkegels van gerecycleerde bloemen. Met zorg handgemaakt door onze getalente...

Ontdek de warmte en uitnodigende geur van onze Wierookkegels Geschenkset Kaneel. Deze prachtige set bevat een mooi vervaardigde wierookkegelhouder gemaakt van gerecycled messing in de vorm van twee handen die een kom voorzichtig vasthouden, samen met 20 kaneelgeurende wierookkegels van gerecycleerde bloemen. Met zorg handgemaakt door onze getalenteerde ambachtslieden in India, is deze giftset perfect om een gezellige en geurige sfeer in je huis te creëren.

  • Prachtig vervaardigde houder: Gemaakt van glanzend goud gerecycled messing, deze houder toont twee handen die een kom voorzichtig vasthouden, en voegt een decoratief en betekenisvol accent toe aan elke kamer.
  • Kaneelgeurende kegels van gerecycleerde bloemen: Vul je huis met de troostende en warme geur van kaneel, perfect om te ontspannen en tot rust te komen.
  • Handgemaakte kwaliteit: Elk stuk is zorgvuldig handgemaakt door ons getalenteerde team in India, wat zorgt voor een uniek en hoogwaardig product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »