Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis

Izipizi # Office Leesbril - Paper Note Beige

Productomschrijving
De Reading Office leesbril van Izipizi is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele bril. Met een breedte van 63 mm en een hoogte van 49 mm, biedt deze bril een comfortabele pasvorm voor iedereen. Het vierkante montuur en de transparante lens geven een moderne uitstraling aan deze leesbril. De Reading Office l...

De Reading Office leesbril van Izipizi is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele bril. Met een breedte van 63 mm en een hoogte van 49 mm, biedt deze bril een comfortabele pasvorm voor iedereen. Het vierkante montuur en de transparante lens geven een moderne uitstraling aan deze leesbril.

  • De Reading Office leesbril heeft een volledig omrand montuur gemaakt van duurzaam kunststof. De pootjes zijn ook gemaakt van kunststof, waardoor de bril licht en comfortabel is om te dragen. Het materiaal van de lens is polyamide bio, wat zorgt voor een helder zicht en duurzaamheid.
  • Met een breedte van 20 mm biedt de neusbrug van deze leesbril een goede pasvorm en comfort. De bril is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen die een leesbril nodig heeft.
  • De Reading Office leesbril van Izipizi is een organische en trendy keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige leesbril. Met zijn moderne design en comfortabele pasvorm, is deze leesbril een must-have accessoire voor elke fashion-forward volwassene.

Productspecificaties

EAN
3701210437323

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »