Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis

Sleeping Bag Interlock - Heart peach rose

Productomschrijving
Ontdek de LÄSSIG Slaapzak Heart Peach Rose, een prachtige slaapzak in zachtroze met een vrolijke hartjes-print in de kleur rood. Verkrijgbaar in verschillende maten:62-68: 3-6 maanden en 74-80: 7-12 maanden Deze biologisch katoenen LÄSSIG baby slaapzak heeft een TOG-waarde van 2.5, waardoor hij het hele jaar door geschikt is voor gebruik. De ...

Ontdek de LÄSSIG Slaapzak Heart Peach Rose, een prachtige slaapzak in zachtroze met een vrolijke hartjes-print in de kleur rood.

  • Verkrijgbaar in verschillende maten:
    62-68: 3-6 maanden en 74-80: 7-12 maanden

  • Deze biologisch katoenen LÄSSIG baby slaapzak heeft een TOG-waarde van 2.5, waardoor hij het hele jaar door geschikt is voor gebruik. De slaapzak biedt veel bewegingsvrijheid voor de benen van je baby en is gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Veiligheid voor slapende baby's is een belangrijk kenmerk van de LÄSSIG slaapzak. Het belooft een rustige nacht en zoete dromen, terwijl het gezicht van je baby altijd vrij blijft om onbelemmerd te kunnen ademen.
  • Deze extra zachte baby slaapzak is voorzien van een volledige ritssluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is en om luiers te verschonen. Een kinbeschermer en veiligheidsklep op de rits beschermen de gevoelige huid bij het sluiten van de slaapzak. De perfecte slaapomstandigheden worden afgerond door gevoerde afwerking rond de armsgaten en royale bewegingsvrijheid.

Productspecificaties

EAN
4066239132871

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »